Miben segíthet a ginzeng?

A ginzeng egy gyógynövény, mely hosszú ideje használatos a hagyományos kínai és koreai orvoslásban. Számos egészségügyi előnnyel és gyógyító tulajdonsággal rendelkezik. Az alábbiakban röviden áttekintjük, mi mindenre jó a ginzeng és milyen potenciális egészségügyi előnyökkel bírhat.

Ginzeng

1. Energia és vitalitás növelése: A ginzeng híresen ismert energizáló hatásáról. Serkenti az energiatermelést a sejtekben, növeli a fizikai és mentális erőnlétet, csökkenti a fáradtságot és növeli a kitartást. Ezért sok ember szed ginzenget, hogy fokozza a teljesítményét és csökkentse a kimerültséget.

2. Immunrendszer támogatása: A ginzeng stimulálja az immunrendszer működését, így erősítheti a szervezet védekezőképességét és segíthet megelőzni betegségeket. A rendszeres ginzeng szedés hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez és az általános egészség megőrzéséhez.

3. Stressz és szorongás csökkentése: A ginzengnek adaptogén tulajdonságai vannak, amelyek segíthetnek a stressz és a szorongás kezelésében. Csökkentheti a stresszreakciót, segíthet a stresszhez való alkalmazkodásban és támogathatja a mentális egyensúlyt.

4. Memória és kognitív funkciók javítása: A ginzengnek javító hatása lehet a memóriára és a kognitív funkciókra. Tanulmányok szerint a ginzeng-kivonatok hozzájárulhatnak a mentális teljesítmény javításához, a figyelem és a koncentráció növeléséhez, valamint a memória és az információfeldolgozás javításához.

5. Gyulladáscsökkentő hatás: A ginzengnek erős gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak. A gyulladásos betegségekben szenvedők számára a ginzeng segíthet enyhíteni a gyulladást és csökkenteni a fájdalmat.

6. Szexuális egészség támogatása: A ginzeng hagyományosan használatos afrodiziákumként is. A szedése segíthet javítani a szexuális teljesítményt, növelheti a libidót és támogathatja a reproduktív egészséget.

Fontos megjegyezni, hogy a ginzengnek egyéni hatásai lehetnek, és az eredmények egyénenként változhatnak. Az optimális hatás érdekében fontos a minőségi ginzeng kiválasztása és a megfelelő adagolás betartása. Továbbá, ha bármilyen egészségügyi problémád vagy krónikus betegséged van, mindig konzultálj az orvosoddal, mielőtt ginzenget szednél, hogy megvitassátok a személyes helyzetet és az esetleges kölcsönhatásokat a jelenlegi gyógyszereiddel.

Ginseng termékek!

BioCo Ginseng kivonattabletta 60db

BioCo Ginseng kivonat tabletta 60db

A Panax ginseng hozzájárulhat az immunrendszer normális működéséhez, segíthet megőrizni szervezetünk vitalitását.

Ár: 3590 Ft
Megnézem

Dr.Chen Ginseng RoyalJelly ampulla 10x10ml

Dr.Chen Ginseng Royal Jelly ampulla 10x10ml

A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.

Ár: 1995 Ft
Megnézem

Interherb NAPI1 Ginsengpanax Extraktum 100mg 30db

Interherb NAPI1 Ginseng panax Extraktum 100mg 30db

Az életgyökérként, erőgyökérként is ismert Ginsenget Távol-Keleten több mint 2000 éve alkalmazzák a fizikai és szellemi erőnlét fokozására.

Ár: 1695 Ft
Megnézem

Interherb XXLMagnézium+B6-vitamin+Gin senggel 100% szerves tabletta 90db

Interherb XXL Magnézium+B6-vitamin+Ginsenggel 100% szerves tabletta 90db

INTERHERB Magnézium + B6-vitamin Ginsenggel. 100% szerves: szerves magnézium-citrát vegyületből.

Ár: 3550 Ft
Megnézem
Újdonság

Vitaking Ginseng 400 mg60 db

Vitaking Ginseng 400 mg 60 db

A ginzeng segíthet a fáradtság és a stressz kezelésében, támogathatja a lábadozás folyamatát.

Ár: 3470 Ft
Megnézem
Újdonság

Dr. Chen Ginseng InstantTea 20x10 g

Dr. Chen Ginseng Instant Tea 20x10 g

Ginseng gyökérből és inulinból készült granulátum étrend-kiegészítő.

Ár: 1995 Ft
Megnézem
Újdonság

Dr. Chen Ötlevelűginseng (Jiaogulan) tea 50 g

Dr. Chen Ötlevelű ginseng (Jiaogulan) tea 50 g

A „japán ginseng” néven is ismert jiaogulan értékes hatóanyag-tartalmának köszönhetően hozzájárulhat az ellenállóképesség és a vérkeringés támogatásához, s segítséget nyújthat a fáradtság csökkentésében.

Ár: 2365 Ft
Megnézem
Újdonság

Bilomag Forte 120 mgGinkgo biloba kivonattal 60 db

Bilomag Forte 120 mg Ginkgo biloba kivonattal 60 db

Ginkgo biloba és szibériai ginzeng kivonatával, magnéziummal és vassal a normál vérkeringésért és a normál szellemi működés fenntartásáért.

Ár: 4295 Ft
Megnézem
Újdonság

Dr. Herz Ginseng Active60 db kapszula

Dr. Herz Ginseng Active 60 db kapszula

A ginsenget Távol-Keleten az „élet gyökerének" tartják, melyet már évszázadok óta igen jó hatásfokkal alkalmaznak a szellemi és fizikai teljesítőképesség megőrzésére.

Ár: 3630 Ft
Megnézem
Újdonság

BioMenü BIO GINZENGkapszula szibériai 60 db

BioMenü BIO GINZENG kapszula szibériai 60 db

Serkentőleg hat a központi idegrendszerre, a mellékvesekéreg működésére, segíti a szervezet alkalmazkodását a fizikai és lelki stresszel járó állapotokhoz.

Ár: 2695 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!